dinsdag 5 augustus 2014

Ontvangen én verzoek vanuit Roemenië

Van Ria ontvingen we 4 mooie kaarten. Bij navraag in Roemenië zijn deze ook welkom! Ria zal er dus meer gaan maken. Leuk!

Van mevrouw Reibestein kreeg ik vandaag een doos met een ontzettend mooie deken. Wat een snoepie! 

En vanuit Ter Aar gaan er ook nog twee sjaals richting Roemenië.

"Roemenië" heeft laten weten dat de dekens nog altijd welkom zijn (heb ik toch nog maar eens nagevraagd...) en dat ze hangtasjes en sloffen willen hebben. De tasjes zijn uiteraard voor het "leuk" en kunnen dus in alle kleuren en steken e.d. gemaakt worden. De sloffen zijn voor gebruik en moeten dagelijks gewassen kunnen worden. (voor zover ik begrepen heb, krijgen de kinderen die aan, die bij haar op bezoek komen) Dus graag niet van katoen of wol (heeft ook met het snel kunnen drogen te maken)
De sloffen graag in grote maten!


2 opmerkingen:

  1. http://lindevrouwsweb.blogspot.nl/2011/06/gehaakte-sloffen_05.html is een leuke link waar sloffen gehaakt worden van 6 vierkanten (per slof), er staat een tekening bij hoe de sloffen in elkaar worden gezet. Als ik het goed lees op de Engelse site (http://www.purlbee.com/2009/10/07/whits-knits-granny-square-slippers/) is één vierkantje voor een dames slof ongeveer 11cm DIAGONAAL gemeten, dan is de maat goed voor schoenmaat 37 tot 40.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. nice blog i love to crochet when i have time...i found you thrue other bloggers on blogvillage...happy to visit more...blessings

    BeantwoordenVerwijderen