Wie wij zijn en wat u kunt doen!

CREATIEF AAN DE SLAG VOOR OOST EUROPA
Wij zijn de lappendekensclub en breien/haken op dit moment voor Roemenië en Albanië. Onze artikelen gaan via de stichtingen Licht in de Duisternis en Hoop voor Albanië naar de mensen die het daar nodig hebben.
En u kunt met ons meedoen!
Wat hebben we nodig?
Breigaren, lapjes van 18 bij 18 cm (gehaakt of gebreid), hele dekens voor eenpersoonsbedden of ledikantjes, poncho's maar ook sjaals, truien, knuffeltjes, kousen enz. zijn welkom.
Wij hebben een aantal dames in ons midden die de eventuele losse lapjes aan elkaar haken. Dus u hoeft niet meteen een hele deken te maken! (mag uiteraard wel!) Voorkeur van pendikte rond pen 4,5! Patroon en kleur mag u helemaal zelf weten!
Eventuele voorkeur van stichting is aan te geven bij kant en klare artikelen. Om organisatorische redenen niet bij lapjes!
Meer weten? Neem contact op met Wil via delappendekensclub@live.nl. (ook voor adresgegevens)
Onze "geschiedenis"is te vinden op www.delappendekensclub.punt.nl

Wij zijn geen stichting. We hebben dus geen financieel potje. Iedereen werkt geheel voor eigen kosten mee! We hebben 1 inleveradres en dat is in Ter Aar (bij Alphen a/d Rijn).

TIP: VERSTUUR ZOVEEL MOGELIJK ALLES IN 1 DOOS. DIT SCHEELT ENORM IN UW VERZENDKOSTEN!

Regelmatig worden er lapjes ingeleverd waarbij de draadjes niet zijn afgewerkt. Vanuit de groep dames die ze aan elkaar zetten wordt nu het volgende gevraagd: Natuurlijk snappen we dat niet iedereen daar toe in staat is, maar mocht u zelf dit kunnen doen: wilt u zo vriendelijk zijn om de draadjes netjes weg te werken, zodat de dames niet eerst uren hiermee bezig zijn? Verzoeknummertje van mijzelf hierop aansluitend: ik krijg zo nu en dan ook breiwerkjes toegestuurd die niet af zijn of waarbij zelfs de draad nog niet afgehecht is en dus bij het uitpakken soms iets uitgehaald wordt... Wilt u hier ook opletten? Zo blijft het voor iedereen leuk om aan dit project mee te werken!

donderdag 5 juni 2014

Poncho's en nog meer...

Deze week twee dozen ontvangen.
Van Minou uit Sneek alweer een doos! Dit keer met drie mooie poncho's!
En van mevr. vd Elsthout ontvingen we het volgende moois:


7 opmerkingen:

 1. Mooi! ik heb zelf ook twee poncho's klaar en ik ben bezig mijn restjes op te maken met 18x18cm blokken voor dekens. Ik wacht met versturen tot een vriendin van mij ook haar dingetjes klaar heeft :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hallo Francis ,,het is leuk om te doen ,ik had ergens gelezen dat ze graag tasjes wilden en ben daar nu aan begonnen ,,, Riet

   Verwijderen
  2. Leuk! Die tasjes kloppen idd.! Ben benieuwd!!!!

   Verwijderen
  3. een is er al klaar ,,het duurt nog wel even ,ik moet er wel een stelletje hebben om op te sturen ,,ik doe het helemaal alleen ,,,ik heb niemand van mij kennissen ,die dat mee doen ,,,

   Verwijderen
  4. Prima toch! We hebben immers geen einddatum. De actie loopt gewoon lekker door....

   Verwijderen
 2. Hi, ik zou graag wat willen opsturen, waar mag het naartoe? Gr. Martine

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tieneko, als je even een mailtje stuur naar delappendekensclub@live.nl dan kan ik je mijn adres sturen...

   Verwijderen