Wie wij zijn en wat u kunt doen!

CREATIEF AAN DE SLAG VOOR OOST EUROPA
Wij zijn de lappendekensclub en breien/haken op dit moment voor Roemenië en Albanië. Onze artikelen gaan via de stichtingen Licht in de Duisternis en Hoop voor Albanië naar de mensen die het daar nodig hebben.
En u kunt met ons meedoen!
Wat hebben we nodig?
Breigaren, lapjes van 18 bij 18 cm (gehaakt of gebreid), hele dekens voor eenpersoonsbedden of ledikantjes, poncho's maar ook sjaals, truien, knuffeltjes, kousen enz. zijn welkom.
Wij hebben een aantal dames in ons midden die de eventuele losse lapjes aan elkaar haken. Dus u hoeft niet meteen een hele deken te maken! (mag uiteraard wel!) Voorkeur van pendikte rond pen 4,5! Patroon en kleur mag u helemaal zelf weten!
Eventuele voorkeur van stichting is aan te geven bij kant en klare artikelen. Om organisatorische redenen niet bij lapjes!
Meer weten? Neem contact op met Wil via delappendekensclub@live.nl. (ook voor adresgegevens)
Onze "geschiedenis"is te vinden op www.delappendekensclub.punt.nl

Wij zijn geen stichting. We hebben dus geen financieel potje. Iedereen werkt geheel voor eigen kosten mee! We hebben 1 inleveradres en dat is in Ter Aar (bij Alphen a/d Rijn).

TIP: VERSTUUR ZOVEEL MOGELIJK ALLES IN 1 DOOS. DIT SCHEELT ENORM IN UW VERZENDKOSTEN!

vrijdag 20 juni 2014

Daar kunnen heel veel kindjes blij mee gemaakt worden!

Saskia kwam drie zakken vol brengen...1 zak zat vol met prachtige lapjes, daar kan ik onze haakdame weer blij mee maken! Kan niet anders dat dat een mooie deken wordt!

En de overige zakken zaten gevuld met maar liefst 35 gebreide knuffels....wauw! Daar kunnen wel heel veel kindjes van gaan genieten!


Eigenlijk 37 knuffels, als we de baby-kangoeroetjes meetellen!

2 opmerkingen:

  1. die knuffels zijn geweldig!!! ik kan zelf niet 3D breien of haken zeg maar, dus ik ben onder de indruk :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een geweldige knuffels!! Héééééél mooi gemaakt.

    BeantwoordenVerwijderen