Let op!

Wij zijn voorzien van genoeg breisters en haaksters.

Graag verwijzen we u naar een soortgelijk project in Rotterdam: kroeldekens.


WOL BLIJFT WELKOM!


dinsdag 20 februari 2018

Het loopt uit de hand....

Sinds ongeveer 2012 zetten wij ons in met onze eigen gemaakte dekens en ondertussen nog meer spulletjes voor minder bedeelden in Oost-Europa. Daarvoor maakten we al dekens voor Kenia. Veel mensen hebben zich ondertussen aangemeld en breien/haken vol enthousiasme mee. Natuurlijk is dat iets om heel erg blij mee te zijn. Maar ... eerlijk gezegd loopt het ondertussen een beetje uit de hand. De lapjes krijgen we niet meer weggewerkt met het aantal 'aan-elkaar-zet-dames'die we hebben. En mijn huis lijkt meer een pakhuis, zo af en toe.

Helaas moet ik dus een stop gaan invoeren voor nieuwe breisters/haaksters. Niet schrikken: doe je al mee, dan kan je gewoon doorgaan!

Dat wil overigens niet zeggen dat je dus niet iets kan maken voor Oost-Europa. Er zijn veel meer stichtingen die er blij mee zijn. Het is immers mooi en nieuw! De stichting voor Albanië waar wij voor bezig zijn o.a. wil de spullen ook gewoon in ontvangst nemen. Zie voor meer info hun site.

Ook Oosteuropazending heeft meerdere inleverplekken. Meer info vind je ook op hun site.
Maar er is vast nog veel meer.

Jammer genoeg heb ik geen postadressen kunnen vinden, waar je de spullen dus zo heen kan sturen. Dat had ik graag gemeld, want ik vind het jammer als jullie mooie spullen niet meer daar terecht komen...
Weet jij een stichting die hier wel genoemd wil worden met een postadres, dan hoor ik dat graag!

Nogmaals: we zijn NIET gestopt, we nemen alleen geen nieuwe 'deelnemers' meer aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten