Wie wij zijn en wat u kunt doen!

Wij zijn een clubje vrouwen van de PKN kerk in Ter Aar. Wij maken al jaren lappendekens, eerst voor Kenia, daarna voor Roemenië en Albanië. Lapjes van 18 bij 18 cm (gehaakt of gebreid), hele dekens voor eenpersoonsbedden of ledikantjes (en breigaren) zijn welkom.

Wij hebben een aantal dames in ons midden die de eventuele losse lapjes aan elkaar haken. Dus u hoeft niet meteen een hele deken te maken! (mag uiteraard wel!) Voorkeur van pendikte rond pen 4,5! Patroon en kleur mag u helemaal zelf weten!

U maakt ons ook blij met breigaren!


Meer weten? Neem contact op met Wil via delappendekensclub@live.nl. (ook voor adresgegevens)

Onze "geschiedenis"is te vinden op www.delappendekensclub.punt.nl


Wij zijn geen stichting. We hebben dus geen financieel potje. Iedereen werkt geheel voor eigen kosten mee! We hebben 1 inleveradres en dat is in Ter Aar (bij Alphen a/d Rijn).


TIP: VERSTUUR ZOVEEL MOGELIJK ALLES IN 1 DOOS. DIT SCHEELT ENORM IN UW VERZENDKOSTEN!


Omdat ik gisteren ( 7-4-18) te horen kreeg dat de leveringen aan Roemenië gaan stoppen, gaat alles voortaan naar Albanië. Om die en andere organisatorische redenen gaan we weer terug naar onze roots. Vanaf 1 juli het vriendelijke verzoek om alleen lapjes of dekens naar ons op te sturen. Uw kant-en-klare spullen kunt u natuurlijk inleveren bij heel veel inzamelingsacties door het hele land. Omdat we weten dat veel, vooral ouderen en instellingen, het fijn vinden een adres voor de lapjes te hebben, willen we ons daar vooral op gaan richten. Bent u nog met iets voor ons bezig? Geen paniek: u mag het natuurlijk dan nog gewoon inleveren! We staan nu wel weer open voor nieuwe lapjes breiers!

Regelmatig worden er lapjes ingeleverd waarbij de draadjes niet zijn afgewerkt. Vanuit de groep dames die ze aan elkaar zetten wordt nu het volgende gevraagd: Natuurlijk snappen we dat niet iedereen daar toe in staat is, maar mocht u zelf dit kunnen doen: wilt u zo vriendelijk zijn om de draadjes netjes weg te werken, zodat de dames niet eerst uren hiermee bezig zijn? Zo blijft het voor iedereen leuk om aan dit project mee te werken!

Komt u uit Ter Aar of directe omgeving en wilt u helpen met het aan elkaar zetten van de lappen? Neem dan contact op met Wil via delappendekensclub@live.nl


donderdag 18 januari 2018

Eindelijk, daar zijn we weer....

Dat heb je als je even er niet toe komt: een berg stapelde zich op! Kijk maar mee wat voor moois we weer ontvangen hebben:

We kregen dit moois, wat naar Roemenië gaat:

Van Annelies ontvingen we dit moois: (Roemenië)


Van Alie en Lien (Roemenië):

Roze keertjes van Lien, rest Alie

Door Alie gemaakt
 Via fam. Vermeulen (Roemenië):


Frans stuurde mooie knuffels die naar Albanië gaan:


Lydia stuurde leuke lapjes:De mooie spullen van Irene gaan naar Albanië:


                                      Mooie dekens naar Albanië van mevr. Koningen:


Arianne stuurde knuffels en wol (Albanië):
                       Ook Lidy stuurde knuffels die de kinderen in Albanië vast mooi vinden:


Prachtige lappen uit Venlo:


                                               Gerda stuurde dit moois (Albanië):


Gradda en Evalien waren ook weer van de partij met moois voor Albanië:                                             Yvonne stuurde mooie kleertjes (Albanië):

We ontvingen deze mooie deken (Albanië):


Anne-Marie maakte vrolijke lappen:


Joke zorgde voor dit moois (Albanië): Voor Roemenië zijn de poncho's en omslagdoek van Karin:


Marijke stuurde deze prachtige nieuwe kleertjes (Albanië):


En ook deze leuke spullen werden gebracht (Roemenië):
Allemaal weer heel erg bedankt hoor!