Wie wij zijn en wat u kunt doen!

CREATIEF AAN DE SLAG VOOR OOST EUROPA
Wij zijn de lappendekensclub en breien/haken op dit moment voor Roemenië en Albanië. Onze artikelen gaan via de stichtingen Licht in de Duisternis en Hoop voor Albanië naar de mensen die het daar nodig hebben.
En u kunt met ons meedoen!
Wat hebben we nodig?
Breigaren, lapjes van 18 bij 18 cm (gehaakt of gebreid), hele dekens voor eenpersoonsbedden of ledikantjes, poncho's maar ook sjaals, truien, knuffeltjes, kousen enz. zijn welkom.
Wij hebben een aantal dames in ons midden die de eventuele losse lapjes aan elkaar haken. Dus u hoeft niet meteen een hele deken te maken! (mag uiteraard wel!) Voorkeur van pendikte rond pen 4,5! Patroon en kleur mag u helemaal zelf weten!
Eventuele voorkeur van stichting is aan te geven bij kant en klare artikelen. Om organisatorische redenen niet bij lapjes!
Meer weten? Neem contact op met Wil via delappendekensclub@live.nl. (ook voor adresgegevens)
Onze "geschiedenis"is te vinden op www.delappendekensclub.punt.nl

Wij zijn geen stichting. We hebben dus geen financieel potje. Iedereen werkt geheel voor eigen kosten mee! We hebben 1 inleveradres en dat is in Ter Aar (bij Alphen a/d Rijn).

TIP: VERSTUUR ZOVEEL MOGELIJK ALLES IN 1 DOOS. DIT SCHEELT ENORM IN UW VERZENDKOSTEN!

woensdag 8 oktober 2014

Heel veel ontvangen weer voor Albanië en Roemenië

Gisteren was de grote wisseltruc. Alie helpt ons inmiddels met het verwerken van de lapjes. Dus haalde ik de omgehaakte lapjes bij haar op én gaf haar weer lapjes als werk.....Naast wat extra lapjes had Alie ook nog tijd gezien om wat te breien. Alie, we zijn blij met je hoor!

Vandaag bracht de post een doos van Jeanette. Met heel veel moois. Kijk maar mee:

En naamgenoot Wil bracht ook heel veel moois langs:


Allemaal ontzettend bedankt! De poncho's zullen naar Roemenië gaan. De overige spullen naar Albanië.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen