Wie wij zijn en wat u kunt doen!

CREATIEF AAN DE SLAG VOOR OOST EUROPA
Wij zijn de lappendekensclub en breien/haken op dit moment voor Roemenië en Albanië. Onze artikelen gaan via de stichtingen Licht in de Duisternis en Hoop voor Albanië naar de mensen die het daar nodig hebben.
En u kunt met ons meedoen!
Wat hebben we nodig?
Breigaren, lapjes van 18 bij 18 cm (gehaakt of gebreid), hele dekens voor eenpersoonsbedden of ledikantjes, poncho's maar ook sjaals, truien, knuffeltjes, kousen enz. zijn welkom.
Wij hebben een aantal dames in ons midden die de eventuele losse lapjes aan elkaar haken. Dus u hoeft niet meteen een hele deken te maken! (mag uiteraard wel!) Voorkeur van pendikte rond pen 4,5! Patroon en kleur mag u helemaal zelf weten!
Eventuele voorkeur van stichting is aan te geven bij kant en klare artikelen. Om organisatorische redenen niet bij lapjes!
Meer weten? Neem contact op met Wil via delappendekensclub@live.nl. (ook voor adresgegevens)
Onze "geschiedenis"is te vinden op www.delappendekensclub.punt.nl

Wij zijn geen stichting. We hebben dus geen financieel potje. Iedereen werkt geheel voor eigen kosten mee! We hebben 1 inleveradres en dat is in Ter Aar (bij Alphen a/d Rijn).

TIP: VERSTUUR ZOVEEL MOGELIJK ALLES IN 1 DOOS. DIT SCHEELT ENORM IN UW VERZENDKOSTEN!

Regelmatig worden er lapjes ingeleverd waarbij de draadjes niet zijn afgewerkt. Vanuit de groep dames die ze aan elkaar zetten wordt nu het volgende gevraagd: Natuurlijk snappen we dat niet iedereen daar toe in staat is, maar mocht u zelf dit kunnen doen: wilt u zo vriendelijk zijn om de draadjes netjes weg te werken, zodat de dames niet eerst uren hiermee bezig zijn? Verzoeknummertje van mijzelf hierop aansluitend: ik krijg zo nu en dan ook breiwerkjes toegestuurd die niet af zijn of waarbij zelfs de draad nog niet afgehecht is en dus bij het uitpakken soms iets uitgehaald wordt... Wilt u hier ook opletten? Zo blijft het voor iedereen leuk om aan dit project mee te werken!

woensdag 23 april 2014

Mooie glitterdekens en nog meer....

Vandaag bleek ik achtervolgd te worden door de postbode....
Toen ik thuis uitstapte, stopte er ook de bus die achter mij reed bij ons huis. En jawel..het pakketje was voor mij...
Afkomstig van Riet.
Drie prachtige dekens én 9 babymutsjes. Wauw, wat een mooie glitters en kleurtjes in de dekens! Zijn de meiden vast blij mee!
Mooie glitters...

Leuke babymutsjes

Vrolijke kleurtjes....


Vrolijke kleurtjes mét prachtige randjes (zie hieronder)


4 opmerkingen:

 1. Die glitterdeken is echt gaaf! Hoeveel steken zou je voor zo'n lapje op moeten zetten?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aritha bij die lapjes zet ik 30 steken op,,, en het garen is van de Zeeman ,
   groetjes Riet..

   Verwijderen
 2. ik heb een mailtje gestuurd naar www.delappendekensclub@live.nl. en delappendekensclub@live.nl. omdat ik granny squares heb om te geven, maar ik krijg beide mailtjes retour als zijnde onbestelbaar. Is er een andere manier waarop ik in contact kan komen met jullie?

  Met vriendelijke groet, Francis Paul

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is vreemd, want het mailadres werkt gewoon...maar ik heb je al een berichtje gestuurd met mijn privé-mailadres. Groetjes, Wil

   Verwijderen