Wie wij zijn en wat u kunt doen!

CREATIEF AAN DE SLAG VOOR OOST EUROPA
Wij zijn de lappendekensclub en breien/haken op dit moment voor Roemenië en Albanië. Onze artikelen gaan via de stichtingen Licht in de Duisternis en Hoop voor Albanië naar de mensen die het daar nodig hebben.
En u kunt met ons meedoen!
Wat hebben we nodig?
Breigaren, lapjes van 18 bij 18 cm (gehaakt of gebreid), hele dekens voor eenpersoonsbedden of ledikantjes, poncho's maar ook sjaals, truien, knuffeltjes, kousen enz. zijn welkom.
Wij hebben een aantal dames in ons midden die de eventuele losse lapjes aan elkaar haken. Dus u hoeft niet meteen een hele deken te maken! (mag uiteraard wel!) Voorkeur van pendikte rond pen 4,5! Patroon en kleur mag u helemaal zelf weten!
Eventuele voorkeur van stichting is aan te geven bij kant en klare artikelen. Om organisatorische redenen niet bij lapjes!
Meer weten? Neem contact op met Wil via delappendekensclub@live.nl. (ook voor adresgegevens)
Onze "geschiedenis"is te vinden op www.delappendekensclub.punt.nl

Wij zijn geen stichting. We hebben dus geen financieel potje. Iedereen werkt geheel voor eigen kosten mee! We hebben 1 inleveradres en dat is in Ter Aar (bij Alphen a/d Rijn).

TIP: VERSTUUR ZOVEEL MOGELIJK ALLES IN 1 DOOS. DIT SCHEELT ENORM IN UW VERZENDKOSTEN!

vrijdag 21 maart 2014

Wauw....

Gisteren ontvingen we alweer een doos. En wat voor één! Hij zat echt propvol mooie spullen. Lapjes, poncho's, sjaals, handschoenen, heel veel knuffels en nog meer....Kijk maar eens mee:
Verder nog meer goed nieuws. De openbare bibliotheek hier in Ter Aar heeft iedere dinsdagochtend breiochtend....en jawel, er is gevraagd of ze voor ons mogen gaan meedoen! Uiteraard! Dus vandaag stond het in het regiokrantje! Zijn we uiteraard blij mee!
(sorry voor de slechte kleuren....mijn mobieltje had even moeite met het licht blijkbaar....)

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen