Let op!

Wij zijn voorzien van genoeg breisters en haaksters.

Graag verwijzen we u naar een soortgelijk project in Rotterdam: kroeldekens.


WOL BLIJFT WELKOM!


dinsdag 11 februari 2014

The good, the bad and the roma

Afgelopen zaterdag stond er een stukje in de krant over een fotoboek over de Roma. Omdat onze spullen naar Roma in Roemenië gaan leek het me wel mooi om het hier even te laten "zien".

Fotograaf Peter van Beek trekt zich het lot aan van de Roma die door velen gehaat en door weinigen geliefd worden. Hij was geraakt door hun menselijkheid, hun typische humor, de bijzondere kleuren én hun overlevingsdrang. Het boek "the good, the bad and the Roma" laat de Roma op vele manieren zien.

Jammer genoeg kan ik het artikel van het AD niet online vinden. Maar bij Bol.com is hij te vinden mét veel pagina's die te bekijken zijn. En dat houdt dus vooral in: mooie foto's kijken.
Kijk hier maar.

Foto's van hem plaatsen, zal vast niet mogen....dus plaats ik hierbij maar een foto van "onze" Roma.

foto van Licht in de Duisternis2 opmerkingen:

 1. Je mag alles van mijn foto's gebruiken hoor. Wil je ook mijn avonturenverhalen uit het boek hebben? En het interview over de Roma en mijn leven? Zeg maar wat je wilt. Leuke site!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wauw, wat leuk dat je hier reageert! (en bedankt voor het compliment!)
   Als je een verhaal over de Roma in Roemenië hebt...dan zou dat misschien wel mooi zijn voor hier. Als we daarmee duidelijk kunnen maken dat deze mensen het verdienen om geholpen te worden, is dat prachtig, toch?! Kan ik je ook ergens bereiken?

   Verwijderen